Publicador de continguts


L'EMT Palma amplia fins a l'aeroport l'L34 que enllaça amb els hospitals de Son Espases i Son Llàtzer


24 d’octubre de 2023

Palma, 24 d’octubre de 2023. El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, i la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Manuela García, han presentat aquest dimarts l’ampliació de la línia 34 de l’EMT fins a l'aeroport de Son Sant Joan. Amb aquesta ampliació es dona compliment a una sol·licitud de la Conselleria de Salut, que va sol·licitar a l'EMT allargar aquesta línia amb l'objectiu que pugui traslladar als hospitals de Son Espases i Son Llàtzer els pacients i familiars que arriben a Mallorca procedents de les altres illes.
A la presentació també hi han assistit el gerent de l'EMT Palma, Juan José Elías; el director general de l'IbSalut, Javier Ureña, i la gerent de l'Hospital de Son Espases, Cristina Granados.
El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha explicat que aquesta línia es reforçarà amb un vehicle més en passar de 2 a 3 autobusos, amb una freqüència de 45 minuts. A més, aquesta nova ruta permetrà oferir una connexió directa des de les barriades des Rafal, es Viver, Son Cladera i sa Indioteria cap al centre comercial Fan, l'edifici Mirall i l'aeroport”.
La consellera de Salut, per part seva, ha felicitat l'Ajuntament de Palma i l'EMT “per la rapidesa en què han atès la petició del Govern”.
Manuela García ha subratllat que “segons les dades de la Conselleria, el 2022 hi va haver 2 milions de desplaçats que varen acudir als hospitals de referència”.
Deudero ha recordat que “l'L34 continuarà sent gratuïta per a totes les persones amb targeta ciutadana o targeta intermodal. Les persones que no disposin d'aquestes targetes individuals hauran de pagar la tarifa d'aeroport per als viatges amb destinació o origen a Son Sant Joan i la tarifa urbana vigent per a totes les altres destinacions”.
Cal recordar que les persones residents a Menorca, Eivissa o Formentera poden sol·licitar al consell insular corresponent la targeta ciutadana que els dona accés a les bonificacions vigents a la xarxa d'autobusos urbans de l'EMT, actualment gratuïtament.
 

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023