Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null L'IME posa a punt el camp Cruyff Court, configurat com a punt de trobada i convivència dels infants de Nou Llevant


L'IME posa a punt el camp Cruyff Court, configurat com a punt de trobada i convivència dels infants de Nou Llevant

 


23 de febrer de 2024

Operaris de l’IME han retirat els elements de gespa que es trobaven en mal estat i han instal·lat 48 metres quadrats de nova superfície

Palma, 23 de febrer de 2024. L’Ajuntament de Palma, a través de l‘Institut Municipal de l’Esport (IME), ha reparat la gespa del camp Cruyff Court, situat al carrer Manuel Azaña, al barri de Nou Llevant.

En concret, la brigada de manteniment de l’IME ha tallat i retirat tots els elements de gespa en mal estat i ha instal·lat 48 metres quadrats de nova gespa, de manera uniforme, per tal d’aconseguir la màxima homogeneïtat. Per a finalitzar, el personal ha col·locat arena i cautxú per a igualar la superfície tractada.

Cal recordar que aquest camp, inaugurat el mes de juliol de 2020, va ser finançat en la seva integritat per part de la Fundació Johan Cruyff Welfare, amb l’objectiu de recuperar la funció que tenien els antics camps de futbol.

En aquest sentit, el recinte exerceix com a punt de trobada d’infants de la zona de Nou Llevant, que comparteixen moments de convivència i diversió, però també un espai d’aprenentatge de valors i actituds positives.

 

 

Data darrera modificació: 27 de febrer de 2024