Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null Finalitza la reforma del camp de futbol 7 de Can Valero


Finalitza la reforma del camp de futbol 7 de Can Valero


31 de juliol de 2023

 

El tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, i el director general d’Esports, David Salom, han visitat avui el camp acompanyats dels tècnics  i dels directius de l’Associació Esportiva Penya Arrabal, Toni Tatxa i Carlos Rosselló.   

La inversió del projecte  ha estat de 277.129 euros, per a la construcció d’una base ferma, la col·locació de nova gespa, drenatge, sistema de reg, equipament esportiu i manteniment.   

Palma, 31 de juliol de 2023. El tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, i el director general d’Esports, David Salom, han visitat avui el camp de futbol 7 de Can Valero amb motiu de la finalització de la seva renovació integral. A la visita hi han assistit també els directius de l’Associació Esportiva Penya Arrabal,Toni Tatxa i Carlos Rosselló; així com l’equip tècnic de l’Ajuntament i de l’empresa adjudicatària, Amer e Hijos.    

La inversió del projecte ha estat de 277.129 euros. En concret, s’ha construït una base ferma, sobre la qual s’ha col·locat la nova gespa; s’ha instal·lat un nou sistema de drenatge, sistema de reg i equipament esportiu, com banderins, porteries, banquetes, xarxes de protecció, pals i 3 canons aspersors emergents. A més, el contracte inclou un manteniment per un període de quatre anys.

A hores d’ara 26 equips dels clubs de la Penya Arrabal utilitzen els camps de futbol 11 i futbol 7 de la instal·lació, el que fa que més de 380 esportistes disposin d’unes instal·lacions renovades i amb nous equipaments.   

https://www.facebook.com/reel/293898049884200

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2023