Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null Cort rehabilitarà tots els vestidors dels camps de futbol municipals1


Cort rehabilitarà tots els vestidors dels camps de futbol municipals


14 d’agost de 2023

 

El batle es reuneix amb els 28 clubs de futbol de Palma per a abordar les línies de treball de l’equip de govern

Palma, 14 d’agost de 202. El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés; el secretari general de Federació de Futbol de les Illes Balears, Jordi Horrach, i el tinent de batle d'Esports, Javier Bonet, juntament amb el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennasar, s’han reunit avui a la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears amb 28 clubs de Palma.

La convocatòria ha congregat a 46 representants dels clubs usuaris dels camps gestionats per l’Institut Municipal de l’Esport. Els assistents han pogut conèixer de primera mà les línies de treball de l’equip de govern i s’han abordat les diferents necessitats dels clubs.

Durant la reunió, el batle ha traslladat el compromís de posar en marxa diferents actuacions de millora “és hora de començar a posar fil a l’agulla de totes les necessitats que hem identificat i de planificar les intervencions”, ha destacat Martínez. Entre d’altres,  ha assenyalat el pla de reforma integral dels vestuaris, així com la voluntat d’instal·lar plaques fotovoltaiques o d’incorporar cobertes a les grades.

A més s'està treballant per instaurar una Brigada Exprés per arreglar els desperfectes a totes les instal·lacions municipals. L'objectiu és que tots els equips tinguin una instal·lació pròpia.

Per la seva banda, Bonet ha agraït la bona acollida de la reunió, amb un gran nombre d’assistents, i ha posat l’accent en la importància del manteniment de la nova gespa dels camps, que quedaran coberts a partir de 2024 amb una ampliació de la contractació, així com la implementació d’una “brigada exprés”. Així mateix, ha tractat la intenció de que tots els equips tinguin un espai propi com un dels objectius per a equiparar les condicions dels clubs.

En el torn de plecs i preguntes s’han resolt diferents dubtes i s’han exposat peticions. Això no obstant, l’IME recollirà totes les necessitats de cada club  a través de correu electrònic abans de finalitzar aquest mes d’agost per a estudiar les intervencions a realitzar i contemplar-les al pròxim pressupost.

 

 

 

 

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2023