Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null  El Poliesportiu Municipal Rudy Fernández serà la nova seu de les activitats esportives de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears


El Poliesportiu Municipal Rudy Fernández serà la nova seu de les activitats esportives de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears

 

 


30 de gener de 2024

 

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’entitat per a la cessió d’ús d’aquesta instal·lació radicada al barri de Sant Agustí

Palma, 30 de gener 2024.- L’Ajuntament de Palma i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han arribat a un acord perquè la FBIB pugui utilitzar el Poliesportiu Municipal Rudy Fernández, ubicat a la barriada de Sant Agustí, per a la realització de les activitats federatives.

En aquest sentit, el primer tinent de batle i regidor de Cultura i Esports, Javier Bonet, i el president de la FBIB, Juanjo Talens, han mantingut una trobada, aquest dimarts, a les instal·lacions esportives, amb la presència, també, del gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàssar.

D’aquesta manera, el Consistori i l’entitat federativa uneixen esforços per facilitar la logística de les diferents activitats esportives, especialment les que estan relacionades amb el programa de seleccions, que organitza la FBIB.

A partir d’aquest acord, el poliesportiu Rudy Fernández assumirà el paper de seu principal que acollirà les actuacions de la federació en un únic emplaçament.

Igualment, amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Palma i la FBIB confien en enfortir els llaços de cooperació destinats a potenciar i promocionar l’esport del bàsquet a la ciutat i en el conjunt del territori autonòmic.

En relació a aquesta línia de col·laboració, el primer tinent de batle de Cort, Javier Bonet, ha remarcat que el Consistori “té les portes obertes a tot el món de l’esport, tant a entitats federatives com a clubs, per tal de posar al seu servei els recintes de titularitat municipal, tal com hem vingut posant de manifest al llarg d’aquest primer tram de la legislatura”.

Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha manifestat que “és una passa tan important com necessària perquè tenim una activitat molt prolífica i precisàvem disposar d’una instal·lació d’una qualitat suficient per desenvolupar els nostres projectes, i cap recinte ens pareix més apropiat que el que du el nom d’una ‘llegend

“Aquest és el millor pavelló per a nosaltres. Ens sentim molt orgullosos d’un esportista de la talla d’en Rudy”, ha afegit el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Data darrera modificació: 13 de febrer de 2024