Publicador de continguts

Programa Palmadona 2020


portada programa Palmadona 2020

L'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma presenta la cinquena edició del seu programa de Dona i Esport PALMADONA 2020, un important programa creat per a conscienciar-nos de l'important paper de la dona en l'esport, per a corregir desigualtats, visibilitzar les nostres campiones i ser germen motivador de generacions de campiones futures.

PALMADONA és una eina per a fomentar i impulsar la participació femenina a l'activitat física i a totes les modalitats esportives, un programa transversal de dona i esport dirigit a tota la ciutadania per a aconseguir posar en valor el treball de les nostres esportistes i assegurar el seu desenvolupament.

L'IME pretén consolidar els objectius que estableix la Declaració de Brighton (1994), que recull la necessitat de les institucions d'assegurar a les dones l'oportunitat de participar a l'esport, d'incrementar-hi la participació femenina a tots els nivells, funcions i rols; garantir que els coneixements, les experiències i els valors de les dones contribueixen al desenvolupament de l'esport, fomentar-hi el reconeixement de la participació femenina i animar les dones a reconèixer-ne el valor intrínsec.

L'esport és un important indicador de la qualitat de vida de la nostra societat, i ha d'arribar a totes i a tots per igual per a crear un futur prometedor a l'esport. Per això, el programa pretèn donar un impuls per tal de posar en valor, visibilitzar, donar suport i homenatjar l'important paper que desenvolupa la dona al món de l'esport.

El programa PALMADONA 2020 arrenca el mes de març amb una proposta de 16 esdeveniments gratuïts al llarg de l'any, que inclou la tradicional Cursa Popular Palmadona, la Marxa per la Igualtat, l'exposició itinerant "Pioneres", la taula rodona "Som Dona, Som Campiona", competicions, tallers, el recorregut de la comitiva esportiva i jornades obertes.

Com a novetat, enguany s'ncorporen sis nous esdeveniments esportius a partir de juny, que completen els formats anteriors, gràcies a la implicació de federacions i clubs que aposten cada vegada més per l'organització de competicions i categories femenines.

Duració:

Des del 2 de març de 2020fins el 14 de març de 2020

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023