Publicador de continguts

Nordic Walking Saludable (octubre - desembre 2019)


Nordic Walking Saludable (octubre - desembre 2019)

L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca posen en marxa un nou trimestre del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom.
Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.
Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i fruita per cortesia MercaPalma. També es posa a la seva disposició el préstec de bastons

Rutes
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents Centres de Salut:

19 d'octubre CS Escola Graduada *Punt de trobada: plaça de Raimundo Clar
26 d'octubre CS Son Cladera
9 de novembre CS Valldargent *Punt de trobada: plaça de Serralta
23 de novembre CS Coll d'en Rabassa
14 de desembre CS S'Escorxador
28 de desembre CS Santa Catalina

Duració:

Des del 19 d’octubre de 2019fins el 28 de desembre de 2019

Dies: Diàriament
Horari: de 10:00 a 11:30
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023