Publicador de continguts

Nordic Walking Saludable (gener-març 2019)


Nordic Walking Saludable gener març 2019

L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca posen en marxa un nou trimestre del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.

Rutes quinzenals
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents Centres de Salut:

PROGRAMA GENER-MARÇ 2019

12 de gener CS Escola Graduada
26 de gener CS Son Sardina-Camp Redó
9 de febrer CS Platja de Palma
23 febrer CS Emili Darder
16 de març CS Casa del Mar
30 de març CS Son Gotleu

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es   o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i  fruita per cortesia MercaPalma. També es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Duració:

Des del 12 de gener de 2019fins el 30 de març de 2019

Dies: Diàriament
Horari: de 10:00 a 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023