Publicador de continguts

Nordic Walking Saludable (abril-juny 2019)


Nordic Walking Saludable segon trimestre 2019 IME


L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca posen en marxa un nou trimestre del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom.
Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.
Rutes quinzenals
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents Centres de Salut:
PROGRAMA ABRIL-JUNY 2019

13 d'abril. Centre de Salut. Arquitecte Bennàssar
27 d'abril. Centre de Salut. Son Serra
11 de maig. Centre de Salut. Pere Garau
25 de maig. Centre de Salut. Son Pisà
1 de juny. Centre de Salut. Rafal Nou
15 de juny. Centre de Salut. Sant Agustí


Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i fruita per cortesia de MercaPalma. També es posa a la seva disposició el préstec de bastons

Duració:

Des del 13 d’abril de 2019fins el 15 de juny de 2019

Dies: Diàriament
Horari: de 10:00 a 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023