Publicador de continguts

Nordic Walking Saludable (abril-juny 2018)


Nordic Walking Saludable IME ab-juny 2018

L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca posen en marxa un nou programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.

Rutes quinzenals
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents Centres de Salut:

PROGRAMA ABRIL - JUNY 2018

7 d'abril  10 h - CS Sant Agustí

21 d'abril  10 h - CS Son Cladera

12 de maig  10 h - CS Arquitecte Bennàzar

26 de maig  10 h - CS Casa del Mar

16 de juny  10 h - CS Emili Darder

30 de juny  10 h - CS Son Gotleu

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es   o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Duració:

Des del 7 d’abril de 2018fins el 30 de juny de 2018

Dies: Diàriament
Horari: de 10:00 a 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023