Publicador de continguts

Nordic Walking a la Fresca 2018


Nordic Walking a la Fresca 2018

L'Institut Municipal de l'Esport organitza una nova edició de Nordic Walking a la Fresca, que arrencarà el divendres 13 de juliol al parc de la Mar. El programa inclou cinc jornades d'iniciació al nordic walking, que es duran a terme entre els mesos de juliol i setembre, a l'aire lliure i a prop de la mar. És una activitat completament gratuïta i l'organització posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar aquesta activitat al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

El nordic walking és una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

L'estiu és un excel·lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents lloc de Palma:

· Divendres 13 de juliol a les 19:30 h: parc de la Mar - passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l'Oficina d'Informació Turística del parc de la Mar.

· Divendres 27 de juliol a les 19:30 h: platja de la Ciutat Jardí ¿ parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.

· Divendres 10 d'agost a les 19:30 h: el Carnatge ¿ Can Pastilla. El punt de trobada serà davant l'hospital de Sant Joan de Déu.

· Divendres 24 d'agost a les 19:30 h: Can Pastilla - Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

· Dies 22 i 23 de setembre, tot el dia: Fit Salut Palma 2018: Fira del Fitnes, la salut i l'esport. El punt de trobada serà a l'envelat de Nordic Walking al parc de la Mar.


Per a més informació i inscripcions dirigiu un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o a l'inici de la activitat.

Posa't en marxa!!!

Duració:

Des del 13 de juliol de 2018fins el 23 de setembre de 2018

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023