Publicador de continguts

IME a la Mar


IME a la Mar

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta el nou programa gratuït "IME a la mar", una iniciativa que recull activitats de piragüisme i vela al Reial Club Nàutic de Palma (RCNP) en tres jornades pilot que es duran a terme durant el mes de juny.
Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració del RCNP, l'IME pretén acostar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn, amb els objectius d'ampliar l'oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d'oportunitats i promocionar la pràctica esportiva impulsant el component inclusiu de les activitats a la mar.
Les tres jornades del programa tindran lloc al Reial Club Nàutic de Palma els dies 9, 16 i 30 de juny, de 15.30 a 19 h, amb un límit de 52 places per jornada (26 parelles d'un adult i un menor de 6 a 17 anys).
INSCRIPCIONS
Les persones interessades hauran d'enviar un formulari d'inscripció per cada parella (que ha d'estar formada per un adult i un menor) al correu electrònic imealamar@ime.palma.es , del 17 al 24 de maig. Les places s'adjudicaran per sorteig el pròxim dia 29 de maig a les 10 h, al saló de plens de l'Ajuntament de Palma

Bases sorteig IME a la mar

Resultats del sorteig IME a la Mar

Duració:

Des del 9 de juny de 2018fins el 30 de juny de 2018

Dies: Diàriament
Horari: de 03:30 a 07:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023