Publicador de continguts

IME a la Mar 2019


IME a la MAr 2019

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta una nova edició del programa gratuït "IME a la mar", una iniciativa que recull activitats d'iniciació al piragüisme i a la vela a la seu nàutica de la Federació Balear de Piragüisme, al Portitxol, que es durà a terme durant tres dissabtes del mes de juny en tres jornades de 16 a 19 h i una jornada de 10 a 13 h.

Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració de la Federació Balear de Piragüisme i de la Federació Balear de Vela, l'IME pretén acostar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn, amb els objectius d'ampliar l'oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d'oportunitats i promocionar la pràctica esportiva impulsant el component inclusiu de les activitats a la mar.

PROGRAMA
Les quatre jornades del programa tindran lloc al Portitxol els dies 1, 8 i 15 de juny amb un límit de 50 places per jornada (25 parelles d'un adult i un menor de 6 a 17 anys) als següents horaris:
Dies d'activitat:           Horari*:           Places:
Dissabte 1 de juny      de 16 a 19 h     25 parelles
Dissabte 8 de juny      de 16 a 19 h     25 parelles
Dissabte 15 de juny    de 10 a 13 h     25 parelles
                                   de 16 a 19 h      25 parelles

* Els participants hauran de ser a les instal·lacions de la seu nàutica de la Federació Balear de Piragüisme al Portitxol mitja hora abans de l'hora d'inici de l'activitat.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES
L'activitat és completament gratuïta; les persones interessades n'hauran de tramitar la inscripció en línia a través de www.sportmaniacsbaleares.com a partir de dia 22 de maig a les 9 h (tots els participants estan coberts per una assegurança nominal).
* Les places s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció fins a completar-les i només es permet la inscripció a una jornada per adult i nin.

CAL TENIR EN COMPTE

L'IME es reserva el dret de suspendre l'esdeveniment per meteorologia adversa, la qual cosa es comunicarà a l'adult per correu electrònic o per telèfon.
Recordau dur el següent material per a fer l'activitat:
· banyador
· camiseta
· sabates de goma que subjectin bé el peu, o de platja
· ulleres de sol
· protecció solar
· tovallola

És molt important dur aigua de casa per a estar hidratats en tot moment.

Duració:

Des del 1 de juny de 2019fins el 15 de juny de 2019

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023