Publicador de continguts

Fit Salut Palma 2018: Fira del Fitnes, la Salut i l'Esport


4_119389_1.jpg

Data de realització: dissabte dia 22 i diumenge dia 23 de setembre

Lloc: parc de la Mar, Palma

Horari general: de 10.30 a 14.30 h i de 16.30 a 20.30 h

Programa d'activitats: https://bit.ly/2PLkJG3

Recomanacions de seguretat: https://bit.ly/2OEdOyl

Informació reserves activitats cycling zona 1: https://bit.ly/2QOlNdB

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma organitza la FIT-Salut Palma 2018, Fira del Fitnes, la Salut i l'Esport, que tindrà lloc al parc de la Mar els dies 22 i 23 de setembre de 10.30 a 14.30 h, i de 16.30 a 20.30 h.

La FIT-Salut Palma és un esdeveniment gratuït, obert a la ciutadania, en què els assistents podran conèixer i practicar les diverses activitats que ofereixen les més de 100 entitats que col·laboren en l'organització. Aquest gran esdeveniment esportiu integrarà els conceptes d'esport, salut i fitnes dins un ampli programa, variat i totalment gratuït, dirigit a tota la ciutadania, independentment de la seva edat, la capacitat o la condició física, amb l'objectiu de promoure la salut a través de l'activitat física, apropant l'esport i els hàbits saludables a tota la ciutadania per a aconseguir una millor salut i, per tant, qualitat de vida.

La Fira ocuparà el parc de la Mar en tota la seva extensió, i de banda a banda del llac. Comptarà amb una passarel·la flotant de 36 metres, que comunicarà ambdós costats del parc. A més, es disposarà de les següents infraestructures: 5 escenaris per a classes de fitnes, gran envelat d'arts marcials, zona d'expositors d'entitats de l'àmbit esportiu i de la salut (medicina de l'esport, gimnasos, nutrició, activitats esportives), activitats en el medi aquàtic com pàdel surf, piragüisme, vela... dues zones recreatives infantils, orientades a la promoció del joc i l'exercici físic adequat a cada edat; una zona especialment destinada als joves, en la qual podran practicar tennis, handbol, rugbi, bàdminton, hoquei damunt herba, tir olímpic, tir de fona, i més activitats a l'aire lliure com nordic walking, entrenaments funcionals, etc.

A manera de resum, per a l'edició de la FIT-Salut Palma 2018 es pot destacar el següent:

· Horaris de les activitats dirigides: a les diverses zones, per a facilitar l'accés i la participació dels interessats es disposarà del següent horari per a les activitats dirigides: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.

· Zones: es disposarà de 5 zones a les quals el visitant trobarà diverses ofertes d'activitats.

· Nombre d'escenaris: es disposarà de 5 escenaris en què es desenvoluparan les nombroses activitats recollides al programa.

· Estands de la zona comercial i de salut: estands per a les entitats col·laboradores i els centres de fitnes, com també per a les empreses del sector de la salut, i d'altres perquè puguin promocionar els seus programes i els productes entre els visitants i els participants a l'esdeveniment.

· Tallers d'activitats permanents: els interessats podran trobar ofertes d'activitats a l'aire lliure i altres (tallers de primers auxilis, handbol, duatlons infantils, entrenament funcional, rugbi, nordic walking, pàdel surf, piragüisme, tir de fona, tir olímpic, esgrima, etc.).

· Tallers de busseig i salvament aquàtic a la piscina de la zona 4.

· Exposició fotogràfica "Eficiència energètica i sostenibilitat en instal·lacions esportives" (zona 1) i exposició "El armario deportivo abre sus puertas" (zona 2).

· X Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística: tindrà lloc a la zona de l'Escullera el diumenge de 10 a 13.30 h.

· Marxa Solidària Nordic Walking Fundació Rana, que tindrà lloc dissabte a la zona 4, de 18 a 20 h, amb dues propostes: una ruta de 750 m i una altra de 4 km. S'hi pot participar amb bastons o sense.

· Fit Music Live. A partir de les 20 h es durà a terme la Fit Music Live amb Bruno Sotos en acústic i presentat per 40 Mallorca.

Activitats del Dia Mundial de la Investigació del Càncer de l'AECC: dissabte a les 19 h a l'escenari infantil, diumenge 23, a les 11h, a l'escenari del palmerar i a les 19 h a l'escenari del llac.

· Signatura de llibres a la zona 1. Manel García, autor del llibre El velòdrom de Tirador, i Emilio de la Cámara Fuster, autor de ¿Cómo ser campeón del mundo a los 70 años?

· Concentració motera de Princesas del Asfalto (FBM), diumenge a les 11 h a la zona 4 del palmerar.

· Vol captiu de globus aerostàtic, zona 5, diumenge de 19 a 21 h, segons condicions meteorològiques.

· Participació de la campiona d'Europa de pàdel surf, Laura Quetglas, al taller del llac de la zona 2, diumenge a les 12 h.

· Visita del JS Hotels Ciutat CIDE i Club Urbia Palma de Voleibol, dissabte 22 a les 17 h a l'envelat de l'IME.

.
Aquest esdeveniment s'adscriu en la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per a promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és "#BeActive", i anima totes les persones a ser actives durant aquesta Setmana i al llarg de tot l'any.

Més informació al https://bit.ly/2NOInRi

Duració:

Des del 22 de setembre de 2018fins el 23 de setembre de 2018

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023