Publicador de continguts

ROSALI SCHWEIZER "EXPLOSIVE"


0_90800_1.png

Rosali Schweizer presenta la seva col·lecció d'escultures cinètiques "Explosive".
El nou treball de Rosali Schweizer titulat "Explosives" s'inspira en a l'escena final de la pel·lícula "Zabriskie Point" de Michelangelo Antonioni. Seqüències plenes de colors brillants que transcorren a càmera lenta i que s'escampen per l'espai aconseguint que la imatge vagi més enllà de la pantalla de cinema sobre la que es projecta. Les peces de colors que formen els "Explosives" giren i es reflecteixen de tal manera que qualsevol esdeveniment atmosfèric, com el vent, o la llum del dia, queda plasmat al seu voltant. Veient la pel·lícula "Zabriskie Point" ens preguntem, si vam veure l'explosió d'una casa reial o d'una reproducció.

Aquest tipus de preguntes es planteja en observar més atentament l'obra 'Explosives' de Rosali Schweizer Estem percebent la realitat o alguna cosa imaginari? Estem sentint el vent o percebent la seva ombra? ¿Estem percebent el seu moviment o ens estem movent nosaltres?

De la mateixa manera que en la seqüència de la pel·lícula d'Antonioni, el món de les comoditats s'atomitza al·legòricament en la naturalesa del desert, els colors de 'Explosives' de Rosali Schweizer ens mostren el rastre lúdic i reflectant de les forces de la naturalesa . Observant tenim la sensació que la natura està simplement expressant dins d'una maqueta.

Duració:

Des del 11 de juny de 2015fins el 31 de juliol de 2015

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma
Altres dades d'interès:

Més informació a: https://gb-gallery.es/

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023