Publicador de continguts

COL·LECCIONISME I MECENATGE. Xerrada de Beatriz Niño.


0_90838_1.JPG

"Col·leccionisme i mecenatge" és un programa estable d'Es Baluard pensat per promoure accions al voltant del col·leccionisme i diferents vies de patrocini i mecenatge, com un punt de trobada obert a la construcció patrimonial i de l'ecosistema art des de la societat civil. El mes de juny de cada any, es duen a terme diferents accions al respecte just al començament de la temporada estiuenca a les Illes Balears i pròxim a les dates d'Art Basel.

Col·leccionar és un acte d'amor i de memòria. L'aproximació i inversió en art de vegades és una aventura en la qual molts se submergeixen des de la intuïció i d'altres, des de la raó. Tota inversió en cultura és, a més del plaer privat, una manera de generar una societat més conscient del patrimoni del seu temps, un compromís amb el present i un llegat per al futur.

Enguany, el programa comença dia 27 de juny a les 11 hores amb una xerrada de Beatriz Niño, de NIAL Art Law. El contingut abordarà la qüestió de lleis i impostos que afecten el col·leccionista a Espanya i els avantatges fiscals, deduccions i beneficis. El que hauria de saber el col·leccionista sobre els deures establerts per la normativa de Patrimoni Històric, drets d'autor, lleis i impostos, deduccions i beneficis.

Posteriorment, hi haurà una sessió d'anàlisi de problemes i avantatges de la construcció de col·leccions privades.

Duració:

27 de juny de 2015

Dies: Diàriament
Horari: de 11:00 a 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023