Publicador de continguts

COL·LAPSE. Màquina cèlibe
Joan Morey


Invitació Exposició Col·lapse_Joan Morey

PERFORMANCE

COL·LAPSE. Màquina possible Una performance de Joan Morey

Dijous 23 de juliol. 2020   -  Can Balaguer


Màquina possible consisteix en una reactivació, adaptació i actualització de la performance TOUR DE FORCE (2017) per Can Balaguer. L'obra original traçava de manera poètica diversos recorreguts per la breu història de la sida, des de l'aparició de la malaltia i la seva conversió en pandèmia a finals del segle passat fins a les parafílies generades al voltant de la transmissió i la difusió del virus que la provoca, el VIH. De manera anàloga, s'estableix una correspondència entre el VIH i el SARS-CoV-2, causant de l'epidèmia del coronavirus. Màquina possible, basant-se en eixos temàtics com la pandèmia, l'impenetrable i l'empresonament, la protecció i l'exposició dels cossos o la fragilitat humana, configura una dramàtica maquinària de moviment coreogràfic, música i veu que pren l'interior de la casa com un espai de transmissió i memòria.

COL·LAPSE. Màquina possible és una producció de l'Ajuntament de Palma. Regidoria de Cultura i Benestar Social i Casal Solleric amb la col·laboració especial de Can Balaguer i HM Hotels.

INSCRIPCIONS OBERTES


Performance només amb inscripció prèvia. Cabuda limitada. Estricte codi de vestuari. Data límit per a la inscripció divendres 17 a les 14 h. Inscripció per mitjà del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1nqrjn6BS2Z11bcmsQTaXfXyo9c5Vnt2nNwbGTBmmvsU/edit?usp=sharing


EXPOSICIÓ
"COL·LAPSE. Màquina cèlibe" en el Casal Solleric, comissariada per Latitudes romandrà oberta fins al 6 de setembre de 2020.

Duració:

Des del 31 de gener de 2020fins el 6 de setembre de 2020

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma
Zona: Casal Solleric
Lloc de celebració:

Casal Solleric

Organitza:

Direcció General d'Arts Visuals de la Regidoria de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023