Publicador de continguts

BIO-ART, BIOTECNOLOGIA I PROJECTES D'ART TRANSGÈNIC. Master Class d'Eduardo Kac


BIO-ART, BIOTECNOLOGIA I PROJECTES D'ART TRANSGÈNIC. Master Class d'Eduardo Kac

Es Baluard organitza una master class d'Eduardo Kac que porta per títol «Bio-art, biotecnologia i projectes d'art transgènic».

La master class s'articularà com una sessió intensiva de formació sobre art electrònic i bio-art, un corrent d'art contemporani que utilitza coneixements i materials d'allò viu com a subjecte o objecte de treball. Eduardo Kac és un referent històric en aquesta línia. La presentació oferirà una visió general de la seva trajectòria, amb èmfasi en les seves obres més recents i en peces significatives com ho va ser el projecte "GFP Bunny" (2000), en el qual va manipular genèticament a un conill perquè tingués propietats luminiscents. Kac parlarà de la seva recent peça d'art transgènic Historia Natural del Enigma en la qual genera noves formes de vida amb coneixements d'enginyeria genètica hibridant ADN de l'artista i flor de Petúnia.

Activitat paral·lela a l'exposició "Eduardo Kac. Lagoogleglifo". Site Specific a les terrases superiors del museu emmarcada dins el programa "Paisatges sostenibles" amb la col·laboració de Fundación José Navarro i Bconnected.
Dia 24 de juny de 17h a 20h
Lloc: Auditori
Activitat gratuïta

Duració:

24 de juny de 2015

Dies: Diàriament
Horari: de 05:00 a 08:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023