Publicador de continguts

20 FOTO JOVE 2015


20 FOTO JOVE 2015 - 1er Premi CBR 273

20 FOTO JOVE 2015, recull les imatges de 475 joves mallorquins de 8 a 23 anys. El tema tractat en aquesta edició s'ha centrat en "el moviment" i està reflectit pels joves fotògrafs a través dels conceptes: "moviment de persones", "moviment d'objectes", "moviment de la natura", "moviment de la llum. Ombres" i "mobilitat sostenible".

FOTO JOVE és una activitat creada i coordinada per Pilar Negredo en col·laboració amb la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma , Contratos Bartolomé Ramón (CBR) i la Fundació Palma Espai d'Art, que cedeix l'espai d'exposició. Aquest any ha comptat amb el suport d'UTE-PREGA a través de la Regidoria de Mobilitat, amb l'objectiu d'acostar als centres escolars el concepte de "mobilitat sostenible".

Els 29 premis d'aquesta vintena edició, i 23 finalistes de les tres categories per edats, han estat concedits per gentilesa de Contratos Bartolomé Ramón, el CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics, UTE-PREGA (Mobilitat sostenible), Foto Ruano, El Corte Inglés, Casa Vila i Cinemes de Palma. Els premiat, joves interessats en la fotografia i majoritàriament pertanyents a 25 centres escolars de Palma i la Part Forana, rebran els seus diplomes el 31 de març de la mà de Sebastià Sansó Bonet, tinent de batlia de l'Àrea d'Educació, Família, Majors i Immigració, i de les diferents empreses col·laboradores.

L'organització de 20 FOTO JOVE 2015 anima tots els ciutadans amants de la fotografia a visitar aquesta mostra plena de força i creativitat, per a descobrir als nostres joves talents i mostrar a altres ciutadans diferents maneres d'expressió.

CASAL SOLLERIC / PATI
Comissària: Pilar Negredo

Duració:

Des del 31 de març de 2015fins el 4 de maig de 2015

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 10 de gener de 2023