Publicador de continguts


Tall de trànsit al carrer dels Caputxins per les obres de la plaça d’Espanya


16 de febrer de 2024

Palma, 16 de febrer de 2024.- L’Ajuntament de Palma informa que, a causa de les obres que s’estan realitzant per a la renovació integral de la plaça d’Espanya, es procedirà a interrompre el trànsit de vehicles al carrer dels Caputxins a partir del pròxim dimarts, dia 20 de febrer.

Aquestes limitacions per al trànsit rodat, que es mantindran durant cinc setmanes, afectaran, igualment la circulació del carrer del Bastió d’en Sanoguera i de la plaça de l’Olivar, en els quals només es permetrà l’accés als edificis amb pàrquing privat. Per la seva banda, l’accés al pàrquing del mercat de l’Olivar només es podrà realitzar per la seva entrada de la plaça del Comtat del Rosselló.

Pel que fa al servei d’EMAYA, donada la dificultat que tindran els camions per a accedir a la zona, s’informa que es traslladaran algunes bateries de contenidors i que tota la recollida de residus se centrarà en l’esmentada plaça del Comtat del Rosselló.

Tots aquests treballs, que inclouen la renovació del tot el paviment, la millora de l’accessibilitat i la substitució de tota la canalització de les xarxes d’aigua potable, residual i pluvial, s’estan realitzant amb la col·laboració i assessorament arqueològic d’experts. Així mateix, s’està assegurant la circulació per als vianants en tot l’entorn.

Data darrera modificació: 19 de febrer de 2024