Publicador de continguts


Suasi i els Electrodomèstics protagonitzarà la revetla de Sant Joan, que tindrà lloc el 23 de juny al parc de la Mar


18 de juny de 2024

La festa començarà a les 20.30 hores amb els tradicionals correfocs, als quals seguirà l’actuació d’Al-Mayurqa

Palma, 14 de juny de 2024.- La regidora de Participació Ciutadana, Lourdes Roca, ha presentat aquest matí la programació prevista per a la celebració de la Revetla de Sant Joan, que tindrà lloc el pròxim 23 de juny al parc de la Mar.

L’esdeveniment començarà a les 20.30 hores amb els dimonis infantils Enfocats, Kinfumfa, Petits Encabritats i Realment Cremats, i la Bèstia de foc na Bastera.

A continuació tindrà lloc l’encesa del fogueró amb la Flama de la Llengua. A les 21.00 hores arribarà el torn de la música tradicional i del ball de bot amb l’actuació del grup Al-Mayurqa.

Una hora més tard es farà la Convidada a la Festa per part de la presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma, Maribel Alcázar.

A les 22.30 hores s’obriran les portes de l’Infern per a gaudir de la Revetla amb els dimonis de la ciutat. Les colles participants enguany són: Enfocats, Realment Cremats, Kinfumfa, Ses Germanies, Illa Galera, Maleïts Encabritats, Trabucats, Es Cau des Boc Negre i Incubis. A més, el públic podrà gaudir de les bèsties de foc Drac i Guardians de Sant Jordi, Òliba de la Real i Drac de na Coca.

La quantitat de material pirotècnic que s’emprarà enguany en els dos correfocs supera els 180 kg. Al voltant de la mitjanit començarà el concert, que enguany protagonitza el grup Suasi i els Electrodomèstics.

Lourdes Roca ha animat tots els palmesans a gaudir “d’una nit màgica que compta amb una llarga tradició”, i ha recordat la importància de respectar les normes de seguretat.

“Gaudir i passar-ho bé és clau, però també ho és garantir la seguretat i salut de tots els que se sumen a la celebració d’aquesta nit màgica. Per aquest motiu el dispositiu mèdic previst constarà de 3 equips, una ambulància de suport vital bàsic i una de medicalitzada, a més d’11 vigilants contractats per a exercir tasques de suport”, ha explicat la regidora.


Data darrera modificació: 19 de juny de 2024