Publicador de continguts


Son Sardina se suma al mapa d’estacions de Bicipalma


20 de febrer de 2024

Aquesta estació culmina la fase 2 d’ampliació de Bicipalma i suposa un punt d’inflexió en la gestió del servei, que ja fa feina en la instal·lació de 16 noves estacions amb recursos propis al llarg de 2024

Palma, 20 de febrer de 2024.- El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, la gerent de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP), Lydia Pérez, el director general de Mobilitat, Antonio Román, el coordinador del Districte Nord, Toni Server, i el director general de Districtes, José Luis Iglesias, han inaugurat avui la nova estació de Bicipalma ubicada al barri de Son Sardina.

Aquesta nova instal·lació suposa la integració de la barriada de Son Sardina al mapa d’estacions de Bicipalma i permet connectar aquesta barriada amb la resta de la xarxa i amb estacions pròximes com la situada al camí dels Reis, a la rotonda de Son Pacs, o les estacions situades el polígon de Son Castelló, entre d’altres.

La nova estació, la número 85, suposa la culminació de fase 2 de Bicipalma, que ha permès anar instal·lant i activant de forma progressiva un total de nou estacions noves durant els mesos de desembre i gener. Aquesta darrera estació de la fase 2, a més, suposa un punt d’inflexió en la planificació de les noves estacions per part de l’SMAP, que es finançaran amb recursos propis.

Així, a partir d’ara l’SMAP treballa en la planificació de la inversió de 800.000 euros aprovada al Consell d’Administració, que permetrà ampliar el servei amb un total de 16 noves estacions i incorporar més de 150 bicicletes elèctriques a la flota actual, una xifra que permetrà el total de bicicletes elèctriques de la flota creixi fins a un 38%.

Next Generation

El projecte Bicipalma ha estat finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea inclosos dins el Fons de Recuperació, Transformació i Resiliència i va ser adjudicat a l’empresa NextBike per un import de 2.991.220 euros.

Data darrera modificació: 21 de febrer de 2024