Publicador de continguts


Son Hugo protagonitza el Campionat d’Espanya de Natació Open Astralpool Mallorca Trials Jocs Olímpics París 2024


17 de juny de 2024

Palma, 17 de juny de 2024.- Avui horabaixa Son Hugo ha acollit la presentació del Campionat d’Espanya de Natació Open Astralpool Mallorca Trials Jocs Olímpics París 2024.

Del 18 al 24 de juny, les Piscines Municipals de Son Hugo, de l’Ajuntament de Palma, seran el focus mediàtic de la natació nacional.

Gràcies a l’organització conjunta de la RFEN i la Federació Balear de Natació, alineades amb les institucions de les Illes Balears, serà un campionat estratègic on hi haurà moltíssimes coses en joc i una infinitat d’atractius.

En aquest sentit, el director general d’Esports, David Salom, ha posat èmfasi en la importància d’aquesta competició per als participants: “amb aquestes proves s’obre una porta a París, una oportunitat única per a participar en els Jocs Olímpics d’aquí a poques setmanes”, ha dit.

Més enllà dels nedadors i nedadores que varen aconseguir el seu passaport a Fukuoka i al Campionat del Món de Doha, serà la gran oportunitat per a la majoria de l’equip Nacional.

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Balear, Núria Perea, i el president de la RFEN, Fernando Carpena, han agraït la implicació de l’Ajuntament de Palma i la col·laboració de totes les institucions per a fer possible l’organització del Campionat

La gran festa de la natació espanyola es disputarà en un escenari que ja va acollir aquest esdeveniment el 2023. Una edició que va ser un èxit organitzatiu i que va reunir gairebé 900 esportistes de més de 200 clubs diferents i procedents de 17 comunitats autònomes.

El campionat acollirà també nedadors i nedadores d’altres països en la seva categoria Open.
Moltíssims objectius en una competició que es podrà seguir per Teledeporte/RTVE Play.
A l’acte també hi han assistit el director insular de Turisme, Pedro Mas, i el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàsar.

 

Data darrera modificació: 19 de juny de 2024