Publicador de continguts


Sembra d'arbres popular a Son Puig de Dalt


2 de novembre de 2022

Unes cinquanta persones participen en la segona sembra popular de la temporada, en la qual s'han plantat 18 arbres en diferents torns

Palma, 30 d'octubre de 2022.- La tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el coordinador del Districte Ponent, Manuel Fernández, i diferents representants d'entitats veïnals de la Vileta i Nova Son Roca han participat avui en la sembra d'arbres popular que s'ha celebrat al parc de Son Puig de Dalt.

Des de les 10 i fins a les 13 hores les famílies han sembrat en diferents torns fins a 18 arbres de diferents espècies entre tarongers amargs (Citrus aurantium), delònixs (Delonix regia) i d'altres espècies.

Cal recordar que per a apuntar-se a alguna de les sembres populars previstes cal inscriure's prèviament enviant un correu a mesaarbre@palma.cat, indicant en quina sembra es vol participar. Les sembres s'inicien a les 10 hores i es duen a terme fins a les 13 hores.

Aquestes sembres populars es duen a terme a Palma abans de primavera i s'emmarquen en l'objectiu de sembrar 10.000 arbres a diferents carrers, zones verdes i espais naturals de Palma com acció per a combatre el canvi climàtic.

La pròxima sembra tindrà lloc dia 13 de novembre al parc de Son Peretó.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023