Publicador de continguts


Resum actuacions policials del cap de setmana


24 d’octubre de 2022

Palma, 24 d'octubre de 2022.- La Policia Local de Palma ha desenvolupat aquest cap de setmana passat diferents operatius. Han posat el focus en els serveis incidentals, els actes programats i les conductes incíviques. Destaca la detenció d'una dona per exhibicionisme i altres delictes, així com diferents operatius contra l'incivisme a indrets de tota la ciutat o el control de la cursa contra el càncer de mama.

Com és habitual, els dispositius han tingut un vessant preventiu i reactiu, i es realitzen des d'un enfocament de congruència, oportunitat i proporcionalitat. A continuació s'expliquen alguns dels serveis més destacats del cap de setmana. Les xifres aquí exposades tenen un caràcter provisional.

A Son Gotleu, al voltant de les 20.00 hores del divendres, es va acudir a un servei perquè una dona, presumptament, havia romput el bany d'un establiment. En arribar una patrulla, la dona es va aixecar la samarreta i va incórrer en un delicte d'exhibicionisme i amenaces de mort. En ser traslladada a les dependències policials, va omplir d'escopinades el vehicle de trasllat.

A la Porta Sant Antoni, es va intervenir per un delicte lleu de maltractament d'obra sense lesió i amenaces, enfront del Parc Wifi, es va recuperar una moto sostreta al setembre. Es va localitzar al seu titular i se'n va fer càrrec. A Santa Catalina, es van aixecar 33 actes (9 d'elles per trànsit).

A la plaça Alexànder Fleming, es va identificar a 12 persones i es van aixecar 18 actes: 12 actes per causar molèsties mitjançant crits als veïns, 2 actes per tinença drogues, 2 actes per objectes per a accions, 1 acta per orinar a via pública i 1 acta per escalar mobiliari urbà amb
perill de caiguda a la via pública: se'n va pujar a un fanal i d'aquí a una caseta de la plaça i després es va tornar a penjar del fanal.

Al polígon de Son Castelló, es va identificar a 37 persones i es van aixecar 25 actes per botellot i 2 actes per embrutar la via pública. Al polígon de Can Valero, es va produir una concentració de més de 200 persones amb turismes amb intencions de fer carreres il.legals. Es va aconseguir dissoldre la concentració i es va establir un dispositiu preventiu de vigilància en aquest i altres polígons.

Durant el cap de setmana, també s'ha intervingut en altres serveis com la intercepció d'un vehicle fugat implicat en accident a Calvià. Se li investiga per un delicte contra la seguretat viària (etilometria). A més, va ser denunciat per no tenir assegurança i tinença d'estupefaents. També es va participar en el control de la Cursa contra el càncer de mama i la Policia Muntada participà en la XI Trobada de Cossos d'Emergència d'Inca.

Així mateix, es va intervenir en un simulacre d'evacuació al balneari 4, per un pacient agressiu a Son Llàtzer, a un robatori amb violència a Nuredduna i es van obrir diversos expedients per conductors ebris i es va actuar per diferents delictes de violència masclista, entre altres operatius.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 6 de març de 2023