Publicador de continguts


Reallotjades quatre famílies més del poblat de Son Banya


21 de desembre de 2010

Seguint el Pla de Reallotjament, s'ha procedit a l'enderrocament de les edificacions que fins ara ocupaven aquestes famílies.

Dia 21 de desembre, pel matí, un total de cinc famílies han procedit a l'abandonament voluntari del poblat de Son Banya, deixant per sempre les barraques que havien habitat fins ara i passant a formar part de la vida normalitzada de la ciutat.

Aquest és l'objectiu que persegueix el patronat municipal de reallotjament i reinserció social, que treballa amb totes aquelles persones que manifesten la seva voluntat d'abandonar el poblat de Son Banya per a garantir que ho puguin fer amb les majors condicions d'èxit. Per això es comprova que les famílies disposin de la feina i els recursos econòmics suficients com per a mantenir una vida normalitzada a la ciutat.

Tal i com determina el Pla Municipal de Reallotjament, un cop les famílies han deixat el poblat s'ha procedit a l'enderrocament definitiu de les seves antigues barraques, a fi de garantir que aquestes no siguin reocupades i per tant, que no hi hagi cap passa endarrere en l'aposta ferma pel desmantellament de Son Banya.

A data del 21 de desembre, a través del Pla Municipal de Reallotjament s'ha procedit a l'enderrocament de 31 edificacions del poblat.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023