Publicador de continguts


Prop de 7.000 persones convertiran aquest diumenge la Façana Marítima en un gran escenari esportiu de la mà de les curses Ciutat de Palma


21 de març de 2024

Lourdes Roca: “Palma obre les portes als participants en aquestes proves, fent ús, com a targeta de presentació, d’un circuit urbà incomparable”

Palma, 21 de març de 2024.- El vestíbul de Cort ha acollit aquest dijous la presentació de la 31a Mitja Marató Ciutat de Palma, els 10 km Port de Palma i la vintena edició de la Cursa Popular Ciutat de Palma.

La segona tinenta de batle de l’Ajuntament, Lourdes Roca, ha presidit l’acte, acompanyada del director general d’Esports, David Salom; el director de Relacions Institucionals d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez, i el director d’Institucions de CaixaBank, Silvio Sarralde.

Cal destacar que les tres proves baten enguany un rècord d’inscripcions, amb prop de 7.000 persones registrades: 2.800 a les modalitats competitives i 4.000 a la prova popular.

Totes les sortides es duran a terme aquest diumenge, a l’avinguda d’Adolfo Suárez, en direcció a les Avingudes, segons els següents horaris: a les 9 hores, començaran els 10 km Port de Palma; a les 9.30 hores, s’iniciarà la Mitja Marató, amb participants de 30 nacionalitats, i, a les 12 hores, es donarà el tret de sortida a la Cursa Popular, oberta a tothom, inclusiva i gratuïta.

D’aquesta manera, el passeig Marítim de Palma es convertirà en l’escenari d’una jornada atlètica i participativa per a totes les edats i nivells. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que: “Palma obre les portes als participants en aquestes proves, fent ús, com a targeta de presentació, d’un circuit urbà incomparable, com és la Façana Marítima”.

Roca també ha felicitat el Club Marathon Mallorca per l’organització i l’èxit de les proves, i ha agraït la col·laboració del Govern, el Consell, El Corte Inglés, CaixaBank i de la resta d’empreses i persones que han fet possible la consolidació d’aquestes curses.

L’organització mantindrà obertes fins demà divendres les inscripcions a la pàgina web d’elitechip. El Club Marathon Mallorca també ha informat del seu compromís amb la gestió responsable de residus i de l’absència de plàstics als avituallaments.

A la presentació també hi han assistit Francisco Ducrós, regidor del grup PSIB-PSOE; Miguel Ángel Bennàsar, gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME); Baltasar Lourido, secretari de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, i Joan Ramis, president del Club Marathon Mallorca.

 

Data darrera modificació: 22 de març de 2024