Publicador de continguts


Presa de possessió de personal funcionari de l’Ajuntament de Palma


2 d’octubre de 2023

Palma, 2 d’octubre de 2023.- El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Palma ha acollit avui l’acte de presa de possessió de 24 funcionaris i funcionàries, en concret un tècnic de manteniment, tres ajudants d’espais escènics i 20 educadors i educadores socials, després d’haver superat un procés selectiu obert amb oposicions.

Durant l’acte, en el qual han jurat o promès el seu càrrec, el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, els ha transmès la seva enhorabona, “pel nou compromís que heu adquirit amb la ciutat, des d’una estabilitat que us heu guanyat”. Es dona la circumstància que en tots els casos es tracta de persones que treballaven a l’Ajuntament de Palma de forma interina. El batle també ha felicitat totes les famílies presents pel seu suport als nous funcionaris durant les oposicions que han hagut de superar.

Per la seva banda, la tinenta de batle d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, ha celebrat així mateix la seva incorporació, i ha assegurat que “amb la vostra estabilitat, hi guanya tot l’Ajuntament i hi guanya el servei públic que es presta a la ciutat”, alhora que els ha felicitat.

A l’acte hi han assistit nombrosos familiars de les persones que prenien possessió. També hi han estat presents el tinent de batle de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal, Javier Bonet Díaz; les regidores del grup municipal socialista Rosario Sánchez i Silvana González; i Miquel Àngel Contreras per part del grup municipal Més.

Data darrera modificació: 24 de novembre de 2023