PalmaActiva ha format 19 alumnes en el certificat de professionalitat nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria, gràcies a la convocatòria de subvencions “SOIB formació CP per a persones desocupades 2022-2025” - Comunicació i Premsa
PalmaActiva ha format 19 alumnes en el certificat de professionalitat nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria, gràcies a la convocatòria de subvencions “SOIB formació CP per a persones desocupades 2022-2025”
Amb aquesta formació finançada pel SOIB i que executa PalmaActiva s’ofereix una qualificació que demanda el mercat de treball de la ciutat de Palma
Palma, 2 de maig de 2024.- PalmaActiva ha format 19 alumnes en el certificat de professionalitat de nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria, gràcies a la convocatòria de subvencions “SOIB formació CP per a persones desocupades 2022-2025”.
Aquesta formació s’ha realitzat entre el 25 d’octubre de 2023 i el 30 d’abril de 2024 i ha constat de 640 hores.
Els 5 alumnes que han completat tots els mòduls formatius estan fent les pràctiques a l’hotel Innside Palma Bosque Meliá, a l’hotel Meliá Palma Marina, a l’hotel Glòria de Sant Jaume i a Ca’n Joan de S’Aigo.
Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, afirma: “La col·laboració publicoprivada és fonamental per a poder desenvolupar aquests certificats”. Ferrer explica que la finalitat d’aquesta convocatòria és oferir una formació ajustada a les necessitats del mercat de treball, qualificant treballadors/es per a la seva inserció laboral.
Durant les pràctiques l’alumnat –supervisat pel tutor/a de l’empresa i pel de PalmaActiva– realitza tasques on apliquen a l’empresa els coneixements assolits als mòduls formatius del certificat.
Certificat de professionalitat de nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria
Dates: del 25 d’octubre de 2023 al 30 d’abril de 2024
Alumnes: 15 (són 15 places a cada mòdul formatiu, en total han realitzat algun o tots els mòduls formatius 19 alumnes)
Hores formatives: 640 hores
Mòduls formatius realitzats
• Seguretat, higiene i protecció ambiental en l’hoteleria (60 hores)
• Anglès professional per a serveis de restauració (90 hores)
• Tècniques de servei d’aliments i begudes a barra i taula (70 hores)
• Begudes (80 hores)
• Servei de vins (90 hores)
• Elaboració i exposició de menjars a bar-cafeteria (50 hores)
• Gestió de bar-cafeteria(120 hores)
• Pràctiques no laborals (80 hores)
Data darrera modificació: 2 de maig de 2024