Publicador de continguts


PalmaActiva dona suport a una nova edició de la Fira d’Estocs de PIMECO, que té lloc els dies 14, 15 i 16 de març


14 de març de 2024

Gràcies a aquesta iniciativa, el comerç pot sortir al carrer per a vendre els seus productes de fi de temporada
Des de l’Ajuntament es dona suport a les iniciatives de dinamització comercial que promouen el teixit comercial i empresarial per a fomentar i promocionar el petit comerç
Palma, 14 de març de 2024.- PalmaActiva torna a donar suport a la Fira d’Estocs, que organitza aquesta setmana PIMECO (Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca). Gràcies a aquesta iniciativa, que té lloc els dies 14, 15 i 16 de març, els comerços poden vendre els seus productes de fi de temporada.
Aquesta Fira d’Estocs té lloc a zones sol·licitades per la patronal. Hi ha parades per exemple a les zones comercials del Sindicat, Els Geranis, c. de l’Argenteria, c. de Joan Alcover, Pere Garau, c. del General Riera i c. del Baró de Santa Maria del Sepulcre. A la iniciativa hi participen tendes de roba, de sabates, de mobles, de marroquineria, de decoració, de complements i de llibres.
“L’Àrea de Comerç de PalmaActiva s’encarrega de la tramitació dels permisos i d’obtenir els informes d’altres àrees municipals; des de l’Ajuntament donam suport a les iniciatives de dinamització comercial que promouen el teixit comercial i empresarial per a fomentar i promocionar el petit comerç”, explica Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç.
Toni Fuster, director general de Comerç, i Carolina Domingo, presidenta de PIMECO, s’han apropat avui a una de les botigues que participen en la iniciativa per a veure com s’està desenvolupant.
Durant aquests 3 dies, els establiments poden donar sortida a productes que no s’han venut durant la temporada. Els establiments poden muntar una parada al carrer ben davant la façana del seu local, mantenint l’homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Data darrera modificació: 14 de març de 2024