Publicador de continguts


PalmaActiva destina 100.000 euros a les subvencions específiques per a establiments emblemàtics


20 de setembre de 2022

Palma, 20 de setembre de 2022.- PalmaActiva ha obert aquesta setmana la seva línia d'ajudes per a establiments emblemàtics, dotada amb 100.000 euros. Segons Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, l'objectiu d'aquestes subvencions és donar suport els establiments emblemàtics mitjançant ajudes directes. El termini per a presentar sol.licituds va començar dia 19 de setembre i finalitza dia 30 de setembre

"Aquestes ajudes es convoquen per cinquè any consecutiu i mantenim el pressupost de 100.000 euros de l'any passat", explica Vilà, que afegeix: "Aquests establiments, a més de desenvolupar una important activitat econòmica contribuint a generar riquesa a l'àmbit local, creen i mantenen llocs de feina."

Aquestes subvencions es destinen a donar suport a la competitivitat d'aquells comerços inclosos al Catàleg d'establiments emblemàtics de Palma 2022. L'objectiu és contribuir a la seva protecció i conservació. Les ajudes serveixen per a fer front a les despeses ordinàries i corrents generades durant el període 2022, que poden incloure diferents conceptes com subministraments, despeses de lloguer del local, costs de personal, publicitat, neteja, etc.

Vilà explica que aquests dies personal de PalmaActiva està contactant amb tots els establiments del Catàleg per a informar-los d'aquestes subvencions i per a ajudar-los, si fa falta, a sol.licitar l'ajuda.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023