Publicador de continguts


Palma valora la candidatura a Capital Espanyola de la Gastronomia 2025


25 de gener de 2024

Jaime Martínez posa en valor l’oferta cultural i gastronòmica del municipi

Palma, 25 de gener de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez, juntament amb el tinent de batle de Turisme, Cultura i Esports, Javier Bonet; la coordinadora general de Turisme i Restauració, Victoria Mulet, i el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, varen mantenir ahir una reunió amb el director general de la Federació Espanyola de Periodistes de Turisme, Pedro Palacios, amb l’objectiu de valorar la candidatura de Palma a Capital Espanyola de la Gastronomia 2025.

Durant el transcurs de la reunió, Pedro Palacios va explicar a l’equip de l’Ajuntament els requisits necessaris per a poder optar a ser la Capital Espanyola de la Gastronomia 2025.

En aquest sentit, Palacios, des de la seva faceta com a periodista especialitzat en turisme i gastronomia i coneixedor de la capital balear, va lloar l’àmplia oferta de qualitat en matèria de restauració de què disposa Palma.

Per la seva banda, el batle va traslladar a Palacios la “clara i decidida” aposta per la gastronomia, juntament amb l’esport i la cultura, com a eixos vertebradors de l’estratègia turística de l’actual equip de govern.

Martínez també va explicar a Palacios de quina manera la creació d’una regidoria específica de restauració permet avançar en aquest objectiu.

Cal recordar que aquesta reunió va estar emmarcada dins l’agenda de treball que ha mantingut el batle, juntament amb el tinent de batle de Turisme, Cultura i Esports, durant la fira Fitur, on s’ha presentat Palma com la capital gastronòmica de la Mediterrània i s’ha degustat la tapa i el còctel guanyadors del certamen TaPalma 2023.

Data darrera modificació: 26 de gener de 2024