Publicador de continguts


Palma i Madrid comparteixen solucions per a impulsar les polítiques d’habitatge


8 de febrer de 2024

Palma, 08 de febrer de 2024.- El tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge, Óscar Fidalgo, acompanyat pel gerent d’Urbanisme, Tomeu Abad, s’ha reunit aquest dijous a Madrid amb el delegat de Polítiques d’Habitatge de l’Ajuntament de Madrid, Álvaro González, per a estudiar les actuacions que estan fent les dues ciutats en matèria d’habitatge i la possibilitat d’incrementar el parc d’habitatges assequibles dirigits especialment a joves i a famílies amb fills menors.
Durant la reunió, Álvaro González ha presentat al tinent de batle d’Urbanisme de Palma el programa REVIVA, que es du a terme a Madrid i té com a objectiu recuperar l’habitatge buit existent a la capital i treure’l al mercat en règim de lloguer assequible.
Aquest programa permet a l’arrendador despreocupar-se de totes les gestions administratives des del moment en què se signa el lloguer, sempre amb la garantia i l’aval de l’Ajuntament.
A través de REVIVA, l’empresa municipal es fa càrrec de les despeses de la comunitat de propietaris, l’assegurança de la llar, les reparacions ordinàries i l’IBI, així com altres despeses.

Data darrera modificació: 8 de febrer de 2024