Publicador de continguts


Palma aposta a Fitur pel producte “gastronomia” amb la finalitat de posicionar-se com a destinació urbana de qualitat i prestigi al llarg de tot l’any


22 de gener de 2024

El batle, Jaime Martínez Llabrés, i el primer tinent de batle, Javier Bonet, encapçalen la delegació de l’Ajuntament de Palma

El batle participarà demà en el panell col·loqui del 12è fòrum d’Exceltur i, dimecres a les 14.30 hores, presentarà Palma com a destinació gastronòmica a l’estand de les Illes Balears

Palma, 22 de gener de 2024. Una delegació de l’Ajuntament de Palma, encapçalada pel batle, Jaime Martínez Llabrés; el tinent de batle de Turisme, Cultura i Esports, Javier Bonet; la coordinadora general de Turisme i Restauració, Victoria Mulet, i el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, viatjarà a Madrid amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Turisme, FITUR, amb l’objectiu de posar en valor el producte “gastronomia”, com a eix de la promoció turística de la Fundació.

Durant aquests dies, el batle, juntament amb l’equip de Turisme, té previst reunir-se amb aerolínies, operadors turístics, empreses del sector i prestigiosos mitjans de comunicació del mercat nacional per a explicar-los l’estratègia turística que du a terme la Fundació Turisme Palma 365.

En aquest sentit, durant la primera jornada de Fitur, el batle presentarà al mercat nacional Palma com una destinació gastronòmica, per la gran capacitat d’atracció i l’enorme potencial per a configurar la capital balear com una destinació urbana de qualitat i prestigi durant tot l’any.

Tot seguit, s’oferirà a tots els assistents la tapa i el còctel guanyador del TaPalma 2023. La presentació tindrà lloc a l’estand de les Illes Balears, a les 14.30 hores.

A més, dins el marc de la fira, el batle tindrà l’oportunitat de reunir-se amb diferents patrons que conformen la Fundació.

Al mateix temps, en el marc de la celebració del 12 fòrum d’Exceltur, Martínez participarà demà, a les 13.20 hores, en el panell-col·loqui “Resetear el turismo y su valor para la sociedad”, juntament amb María José García Pelayo, presidenta de la FEMP i batlessa de Jerez de la Frontera; Eneko Goia, batle de Sant Sebastià; Ramón Aragonés, conseller delegat de NH Hotel Group, i Encarna Piñero, consellera delegada de Grupo Piñero.

Data darrera modificació: 23 de gener de 2024