Publicador de continguts


Palma acollirà per primera vegada el 14è Campus RF5, del 5 al 12 de juliol


15 d’abril de 2024

El batle de Palma, Jaime Martínez; el capità de la Selecció Espanyola de Bàsquet, Rudy Fernández, i el director general d’Esports, David Salom, han presentat avui la iniciativa a Son Moix
Palma, 15 d’abril de 2024.- La pista de Son Moix ha acollit avui la presentació del Campus RF5, que es durà a terme per primera vegada a Palma, del 5 al 12 de juliol al Palau Municipal d’Esports Son Moix.
El capità de la Selecció Espanyola de Bàsquet, Rudy Fernández, ha agraït a l’Ajuntament de Palma i a l’IME confiança per a la celebració del campus, que enguany compleix 14 edicions. El jugador també ha destacat que “es un plaer tornar a una pista de la qual tenc tan bons records, aquí és on el nostre pare ens va inculcar a ser els jugadors que som avui”
El batle de Palma, Jaime Martínez, ha agraït a Rudy i a Marta Fernández la feina que han desenvolupat promovent la pràctica activa de l’esport des d’una edat primerenca, “contribuint a inculcar valors fonamentals en els nostres joves”, i ha destacat la importància “per a Palma i els palmesans d’aquesta fita esportiva a Son Moix, que encaixa a la perfecció amb el nostre full de ruta pel que fa a la promoció i pràctica de l’esport”, ha dit.
Per la seva banda, el director general d’Esports, David Salom, ha celebrat que la 14a edició del projecte es dugui a terme a Ciutat i ha assenyalat que serà “una oportunitat única per a 240 infants de 10 a 18 anys, que treballaran durant tota una setmana al costat de Rudy Fernández i dels seus referents”.

El projecte, que va néixer el 2010, compta amb un staff format per més de 40 grans professionals. Està dirigit per Marta Fernández, exjugadora professional amb una àmplia trajectòria a la Lliga Femenina, la WNBA o la Selecció Espanyola; Alberto Miranda, tècnic ajudant d’Unicaja Málaga, i Lucas Pérez, tècnic ajudant d’UCAM Múrcia.

Formació tàctica, tècnica, nutricional, preparació física, activitats d’entreteniment, visites especials de jugadors/res de LFendesa i Lliga Endesa, i molta diversió completen aquesta opció per als més petits i també per als més grans.

El projecte comptarà enguany, per primera vegada, amb el suport de l’Ajuntament de Palma, pilar fonamental, juntament amb els patrocinadors, que fan possible que aquest campus continuï creixent any rere any, i s’hagi convertit en un referent a nivell nacional.

Web oficial https://www.campusrudyfernandez.com/

Data darrera modificació: 15 d’abril de 2024