Publicador de continguts


Mobilitat inicia els treballs per a recuperar l’antiga circulació pel carrer de Caro


14 de febrer de 2024

Palma, 14 de febrer de 2024.- Operaris de Mobilitat han començat aquest dimecres a netejar i pintar la nova senyalització del carrer de Caro després d’aprovar-se la setmana passada recuperar l’antic sistema de circulació pels carrers de Caro i Teodor Llorente, que va ser modificat per l’anterior equip de Govern per a habilitar a les vies esmentades un carril bus.

El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha explicat que els treballs per a modificar el sistema de circulació anterior s’executaran “durant dos o tres dies. Aquest dimecres es procedirà a rascar la pintura anterior i després es pintarà la nova senyalística i s’adequaran els semàfors i la senyalització vertical”.

El responsable de Mobilitat ha recordat que “aquests carrers constaven de tres carrils. L’anterior equip de govern va situar el carril 30 a la dreta i el carril del centre el va deixar per al pas dels autobusos, habilitant un sol carril, l’esquerre, per als vehicles”.

Aquesta confusió de carrils va portar nombrosos conductors a situar-se al carril destinat als autobusos, cosa que va generar que els conductors utilitzassin el clàxon per a demanar el pas pel seu carril.

El renou provocat per la utilització contínua del clàxon per part dels autobusos va provocar que els veïns i el col·legi IES Jaume I demanassin a l’Ajuntament una solució immediata.

Amb les actuacions que es fan a partir d’aquest dimecres, els autobusos tornaran a circular pel carril 30, deixant dos carrils per al pas de vehicles.

Data darrera modificació: 14 de febrer de 2024