Publicador de continguts


Minut de silenci a Can Oms en record de María José Massot


28 d’agost de 2023

El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha compartit amb familiars, i també amb funcionaris i treballadors de l’Àrea de Cultura, el dolor per la mort de la prestigiosa historiadora  
Palma, 28 d’agost de 2023.- El pati de Can Oms, seu de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma, ha acollit aquest dilluns un emotiu acte en record i homenatge a la historiadora i investigadora María José Massot Ramis d’Ayreflor, funcionària de Cort que ens ha deixat aquests dies, als 71 anys d’edat. 
La cerimònia, que ha comptat amb la presència del batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha consistit en un minut de silenci i la lectura d’un breu text sobre la figura de María José Massot, a càrrec de la directora general de Patrimoni i Interpretació de la Ciutat, Pilar Ribal.
Igualment, hi han estat presents el tinent de batle de Cultura, Javier Bonet; la tinent de batle de Serveis Socials i Educació, Lourdes Roca; el coordinador de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta; el director general de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet, i la coordinadora general de Batlia, Carmen Lliteras, a més de familiars de la finada i una nombrosa representació dels professionals i treballadors del Departament. 
Llicenciada en Filosofia i Lletres i doctora en Història, María José Massot va mantenir al llarg de la seva vida professional un íntim lligam amb l’àmbit de la cultura i el patrimoni. Durant successives etapes va treballar a l’Arxiu del Regne de Mallorca i a l’Arxiu Municipal de Palma, situat a l’edifici de Can Bordils, i, entre els anys 2011 i 2015, va assumir la responsabilitat de coordinar l’Àrea de Cultura de Cort.
En el seu bagatge personal i professional, cal destacar també la seva condició de membre de l’Acadèmia d’Estudis Històrics, professora del Màster de Patrimoni de la UIB i integrant de la Junta Directiva de l’associació conservacionista ARCA.

 

 

 

 

Data darrera modificació: 29 d’agost de 2023