Publicador de continguts


Mateo Isern es reuneix amb l'Associació de Salons Recreatius de Balears


21 de juliol de 2011

20-07-2011.- El batle de Palma, Mateo Isern, ha celebrat aquest matí al seu despatx de Cort una primera reunió de contacte amb una delegació de l'Asociación de Salones Recreativos de las Islas Baleares (SAREIBA) encapçalada pel seu president, Carlos Chacón.

Els representants de SAREIBA han agrait "l'interés i rapidesa" evidenciats per Isern a l'hora de voler conèixer la situació del sector tot just quan es compleixen 40 dies de la seva investidura com batle de Palma. La reunió, que s'ha celebrat en un clima de diàleg i cordialitat, ha permès Isern conèixer de primera mà algunes de les principals demandes i inquietuds del sector de l'oci que, segons ha dit Chacón, "compta amb forta presència i rellevància dins Palma".

Isern ha expressat la seva voluntat de tendir ponts de diàleg amb el sector de l'oci i de continuar treballant de manera que aquest consolidi la seva importància dins Ciutat.

Per part de SAREIBA, a més de Carlos Chacón, han assistit a la reunió Pere Noguera, vicepresident; Miguel Ángel Riera, adjunt a la presidència; José Díaz, secretari i l'advocat Carlos Tarancón.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023