Publicador de continguts


Més del 85% de les persones usuàries de l'EMT Palma viatgen en línies certificades


16 d’agost de 2022

Palma, 15 d'agost de 2022.-L'EMT Palma ha renovat enguany el certificat UNE 13816 que es va obtenir per primera vegada l'any 2019 i suma a aquest certificat les línies L3 Pont d'Inca-Joan Carles I i L4 Ses Illetes-Plaça de les Columnes i L39 Son Espases-Palau de Congressos de l'EMT. 

D'aquesta manera, el 85,72% de persones usuàries de l'EMT Palma viatgen en línies que estan certificades per AENOR i que compleixen el reglament UNE 13816 de qualitat en el transport després d'haver passat satisfactòriament una auditoria a de les normes ISO 9001 i UNE 13816 de qualitat en el transport. 

L'auditoria, d'una setmana de durada ha consistit en : . una revisió del compliment dels protocols de cada departament . un mostreig de grau de colpiment de més de cent indicadors de qualitat referits a servei ofert, accessibilitat, informació, temps atenció al client, confort, seguretat i medi ambient 

. una revisió de les accions correctores aplicades pels departaments per a millorar la qualitat del servei 

. clients misteriosos per part d'auditors d'AENOR a busos, oficines, parades i xarxes socials 

El reglament 13816 de qualitat en el transport certifica línia i línia i s'ha renovat a les 20 línies que ja estaven certificades. A més, per primer any s'han certificat també les línies L3, la L4 i la 39. 

En aquest sentit, el gerent de l'EMT, Mateu Marcús, valora positivament haver aconseguit aquest certificat, que ha estat possible "gràcies al canvi de xarxa que es realitzà l'any 2019 i que ha permès resoldre problemes de retards que tenia l'anterior línia 3".

"Amb la certificació d'aquestes tres línies més ja tenim 23 línies certificades, la qual cosa suposa que el 85,5% de passatgers viatgen en línies que compleixen uns paràmetres de qualitat, servei, informació i temps, entre d'altres", explica Marcús.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023