Publicador de continguts


La Regidoria de Gent Gran reuneix el col·lectiu de persones majors per a facilitar formació sobre els principals aspectes legals de les donacions i les successions


26 de gener de 2024

La conferència ha estat impartida per l’advocada Ana Belén Carrasco a l’edifici de Flassaders, i forma part d’un cicle de tres xerrades especialment adreçades a aquest sector de població
Palma, 26 de gener de 2024. La regidora de Gent Gran, Interculturalitat i Igualtat d’Oportunitats, Luisa Marqués, ha assistit a una conferència sobre donacions i successions especialment adreçada al col·lectiu de persones majors.
La xerrada ha tingut lloc a l’edifici de Flassaders i ha estat impartida per l’advocada Ana Belén Carrasco, que centra bona part de la seva activitat professional en aquest camp i és graduada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i màster en aquesta mateixa matèria per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats (ICAIB).
Aquesta és una de les tres conferències que la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Palma ha organitzat al llarg d’aquestes primeres setmanes de l’any i que s’iniciaren el passat 17 de gener amb una intervenció sobre la creació i la gestió d’associacions.
El pròxim 2 de febrer es desenvoluparà la tercera i darrera xerrada del cicle, que estarà dedicada a les prevencions que cal adoptar per tal de tenir cura de l’esquena en les edats avançades.

Data darrera modificació: 29 de gener de 2024