Publicador de continguts


La Comissió de Govern de la Fundació Miró accepta la renúncia voluntària del director gerent interí


11 de març de 2024

Francisco Copado ha demanat posar punt final a la seva etapa de vuit anys al capdavant de l’entitat, amb l’objectiu d’afrontar un nou repte professional

Palma, 11 de març de 2024.- La Comissió de Govern de la Fundació Pilar i Joan Miró Mallorca ha duit a terme aquest dilluns una reunió extraordinària amb un únic punt a l’ordre del dia, consistent en l’acceptació del cessament voluntari en les seves funcions del fins ara director gerent de l’entitat, Francisco Copado.

La desvinculació del que ha estat màxim responsable tècnic i executiu de la Fundació al llarg dels darrers vuit anys tindrà efectes a partir de demà dimarts, 12 de març.

En el seu escrit de sol·licitud de renúncia voluntària al càrrec, Copado ha argumentat la necessitat de deslligar-se de la Fundació Miró per a acceptar un nou repte professional, també relacionat amb l’àmbit de les arts.

Per part de l’Ajuntament de Palma, així com de l’Àrea municipal de Cultura i la Comissió de Govern de la Fundació, s’ha traslladat a Francisco Copado l’agraïment per la tasca que ha efectuat en l’exercici de les seves responsabilitats, així com per la seva contribució a fer possible la consolidació d’aquest equipament com un dels punts de referència de la cultura i l’art a Palma.

Com és sabut, la Fundació Pilar i Joan Miró Mallorca es troba ara mateix immersa en un procés de selecció del candidat que, en un termini breu de temps, n’ocuparà la direcció. Aquesta funció ha estat assumida pel director gerent dimissionari de forma interina, aquests darrers mesos.

Entretant, i mentre no s’hagi culminat definitivament aquest procés, la Comissió de Govern desenvoluparà les tasques relacionades amb la gerència del centre.

 

 

Data darrera modificació: 11 de març de 2024