Publicador de continguts


L'SMAP promou l'aplicació mobiAPParc per a emprar de forma més còmoda els aparcaments municipals


8 de març de 2023

Palma, 8 de març de 2023.- La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes SA (SMAP) ha posat en marxa una campanya de promoció de l'aplicació mobiAPParc per a donar a conèixer el funcionament d'aquesta aplicació que, gràcies al sistema de lectura de matrícula, evitar haver de passar pels caixers automàtics dels aparcaments.

La campanya consisteix en un vídeo explicatiu del funcionament de l'app. L'app MobiAPParc s'implantà l'any 2019 com a sistema de pagament de la zona ORA i, posteriorment, l'any 2021, es va estendre als aparcaments municipals. Un dels avantatges és que permet entrar i sortir de forma més còmoda i àgil.

En concret, funciona als aparcaments municipals del parc de la Riera, parc de la Mar, via Roma, Manacor, Santa Pagesa, Marquès de la Sénia, Comtat del Rosselló, Comte d'Empúries i plaça Major.

Així, des del mes d'agost de 2021, quan aquesta aplicació va començar a funcionar als aparcaments municipals, s'han registrat un total de 42.575 estades a aparcaments. Aquesta app, que també es fa servir per a abonar l'ORA, té actualment 11.021 vehicles registrats, 9.233 dels quals han habilitat l'opció per a pagar els aparcaments.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023