Publicador de continguts


L'Institut Municipal de l'Esport i el Club Atletisme Amistat organitzen la IV Jornada Popular d'Atletisme Urbà


8 de setembre de 2011

Recorregut de 5km Ciutat de Palma, Milla Ciutat de Palma, Llançament de Pes, Salt d'Alçada son algunes de les activitats esportives que es desenvoluparan el proper diumenge a l'Avinguda d'Antoni Maura

Amb motiu de la IV Jornada el diumenge 11 se efectuaran restriccions de trànsit
Més de 400 participants entre adults i nins s'espera que omplin l'Avinguda d'Antoni Maura en aquesta 4ª edició

Palma, 8 de setembre de 2011.-Fernando Gilet, tinet de batle de Cultura i Esports ha presentat la IV Jornada Popular Atletisme Urbà que tindrà lloc el proper diumenge 11 de setembre a l'Avinguda d'Antoni Maura. Gilet ha declarat que " l'objectiu d'aquest equip de govern, es que el deport formi part de la vida quotidiana", a més, ha afegit "que l'intenció d'aquesta activitat es apropar l'atletisme als ciutadans".

Enguany es durà a terme una competició de nivell amb la presència de reconeguts atletes balears i amb una varietat de propostes per arribar a una alta participació popular.

Els ciutadans que s'apropin a l'Avinguda d'Antoni Maura, aquest diumenge podran gaudir de les competicions esportives de llançament de pes, salt d'alçada, curses de velocitat, tanques i obstacles; llançaments de javelina i disc; i curses de 100m llisos i tanques; i la Milla Ciutat de Palma i els 5km Ciutat de Palma. Les inscripcions es poden a través de la plana Web elitechip.net i el mateix dia a Antoni Maura fins a 30 minuts abans de l'inici de cada prova.

El President del Club d'Atletisme Amistat, Fernando Morcillo, ha afirmat que "en aquesta IV edició de la Jornada Popular d'Atletisme Urbà s'espera aconseguir una major participació respecte l'any passat, edició que comptà amb 300 participants. "A més aquest any s'ha potenciat la participació infantil, animant als més petits a que assisteixin a la jornada oferint-los activitats adaptades al seu nivell. La IV Jornada Popular d'Atletisme Urbà és una proposta per tota la família, ja que hi pot participar des de el més petit de la casa fins al més veterà".

Les activitats comencen a les 17h de l'horabaixa amb Atletisme al Carrer i s'aniran desenvolupant al llarg de l'horabaixa fins a les 20.45h que serà l'entrega de trofeus. (veure horari previst de les activitats al final).

La Jornada d'Atletisme Urbà comptarà enguany amb la participació de diferents atletes balears de important reconeixement, com la mallorquina Caridad Jerez, Campiona d'Espanya Absoluta. El dia de la jornada popular se li farà un homenatge per ser la primera atleta mallorquina que aconsegueix aquest títol.

*Lliurament de Trofeus a les 20.45 hores

De la mateixa manera Gilet ha volgut demanar disculpes a tos els ciutadans que es puguin veure afectats amb les restriccions de trànsit que s'efectuaran el mateix diumenge.

Per una banda la circulació prohibida:

- DES DE LES 15.00 FINS LES 22.00 HORES: PASSEIG SAGRERA I AVINGUDA A.MAURA.
- DES DE LES 16.45 FINS LES 21.30 HORES: PASSEIG D'ES BORN, PLAÇA DE LA REINA I CONQUISTADOR.
- DES DE LES 18.00 FINS LES 21.30 HORES: JAUME III, PLAÇA JOAN CARLES I, UNIÓ, MERCAT, WEILER I ACCÉS A UNIÓ DES DE LES RAMBLES DELS DUCS DE PALMA.

Per l'altre, prohibit estacionar:

- DES DE LES 14.00 FINS LES 22.00 HORES : AVINGUDA A.MAURA, PASSEIG D'ES BORN, UNIÓ I PLAÇA WEILER.

La Policia Local de Palma recomana per tal d'evitar molèsties innecessàries, no estacionar dins la zona afectada i que s'utilitzin itineraris alternatius.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023