Publicador de continguts


L'EMT Palma treballa en la creació d'una plataforma SIG pròpia


20 d’abril de 2023

El desenvolupament d'aquesta eina per a aglutinar i analitzar dades està subvencionat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, a través del programa Next Generation EU

Els equips de l'EMT i l'empresa adjudicatària treballen en l'auditoria i l'arquitectura de la plataforma SIG per a poder gestionar i actualitzar les dades que es visualitzaran

Palma, 20 d'abril de 2023.- L'EMT Palma ha iniciat les primeres reunions amb l'empresa Strategia y Kalidad Gis, adjudicatària de la nova plataforma SIG (sistema d'informació geogràfica). Aquest projecte, que fou adjudicat per un import de 161.505,76 euros més IVA, és una nova eina que té per objectiu millorar la planificació.

Aquest projecte està subvencionat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, a través del programa Next Generation EU.

El nou SIG corporatiu de l'EMT Palma permetrà aglutinar dades procedents de diferents fonts internes i externes per a poder fer una anàlisi geoespacial, cosa que permetrà millorar la planificació.

En aquest sentit, l'EMT Palma és una empresa que, tant per l'oferta com pel tipus de servei que presta, genera gran quantitat d'informació. L'empresa adjudicatària ja ha tingut les primeres reunions amb el Departament d'Operacions, Tecnologia i Projectes per a anar definint l'auditoria i l'arquitectura de dades per a poder gestionar i actualitzar les dades que es visualitzaran a l'eina GIS.

Objectius UE

La Unió Europea té com a prioritats la digitalització, convertir-se en el primer continent climàticament neutre (Pacte Verd), crear un entorn d'inversió més atractiu i llocs de feina de qualitat (una economia al servei de les persones), la defensa i promoció dels valors de la UE i reforçar la democràcia davant ingerències externes. És a dir, construir una Europa més verda, digital i resilient.

Enllaç per a més informació:https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024_es. Els projectes inclosos dins la convocatòria del Ministeri tenen com a objectiu la transició ecològica, la transformació digital, la cohesió social i territorial i la igualtat de gènere.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023