Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça el servei d’autobusos en dies assenyalats del mes de desembre


1 de desembre de 2023

Diverses línies preveuen reforços durant els diumenges i festius d’obertura comercial i la línia CC també funcionarà en cap de setmana

El dia 31 de desembre, el Nit Bus tindrà la primera sortida a la 1.20 h, amb reforços en la N1 i un servei especial des de l’Arenal

Palma, 01 de desembre de 2023.- L’EMT Palma ha planificat reforços en les línies d’autobús amb més demanda en dies destacats durant el mes de desembre, per a afavorir la utilització del transport públic en aquests dies assenyalats.

Per altra banda, la línia Centre Ciutat (CC), que habitualment funciona de dilluns a divendres, donarà servei també els dissabtes de desembre, amb una freqüència de 30 minuts (com en dies laborables). La CC circularà també els festius i diumenges d’obertura, que són el 8, el 17 i el 24 de desembre, amb la mateixa freqüència.

Aquests diumenges i festius d’obertura, l’EMT Palma preveu també donar servei amb les línies 27 i 28 (Circular Son Llàtzer per l’esquerra i la dreta) amb la mateixa freqüència que ofereix els dissabtes. Addicionalment, aquests dies s’activaran reforços especials en les línies de barriada.

Per altra banda, l’EMT Palma recorda que els dies 24 de desembre, diumenge d’obertura comercial, i 31 de desembre, totes les línies que habitualment circulen més tard de les 22.00 h, suspendran les seves sortides després d’aquesta hora.

En aquests dos dies, el servei de Nit bus començarà a partir de la 1.20 h, reforçant la N1 cada 15 minuts de freqüència (en lloc dels 30 habituals). També el 31 de desembre s’oferirà servei nocturn des de l’Arenal fins a plaça de la Reina, amb 60 minuts de freqüència.

El detall dels itineraris i horaris es podran trobar al web i l’app de l’EMT els pròxims dies.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2023