Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça els seus serveis amb motiu del partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Cádiz CF


27 de novembre de 2023

A la sortida del partit, quatre autobusos de reforç de l’EMT esperaran davant la porta de l’estadi, al camí dels Reis, per a dur els usuaris fins a la plaça d’Espanya

 

Palma, 27 de novembre de 2023.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa dimecres dia 29 de novembre un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit de futbol que disputaran el RCD Mallorca i el Cádiz Club de Fútbol a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 21.00 hores.

L’EMT reforçarà les línies L8 i L33 per a atendre els usuaris que aniran al recinte esportiu i tornaran al centre de Palma després del partit, amb l’objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint que es desplacin amb transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats que sovint causen col·lapses circulatoris en aquests tipus d’esdeveniments.

Concretament, l’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, en les hores abans del partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de tretze minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. L’L8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat. El reforç especial de l’L33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, per a traslladar als usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions.

Data darrera modificació: 11 de desembre de 2023