Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça els seus serveis per al partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Deportivo Alavés


1 de desembre de 2023

Palma, 1 de desembre de 2023.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa diumenge dia 3 de desembre un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit de futbol que disputaran el RCD Mallorca i el Deportivo Alavés a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 14.00 hores.

L’EMT reforçarà les línies L8 i L33 per a atendre els usuaris que aniran al recinte esportiu i tornaran al centre de Palma després del partit, per a afavorir que els aficionats es desplacin amb transport públic i limitar així les aglomeracions de vehicles privats que sovint causen col·lapses circulatoris en aquests tipus d’esdeveniments.

L’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, en les hores abans del partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de quinze minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. L’L8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat. El reforç especial de l’L33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, per a traslladar als usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions.

Cal ressenyar que, en acabar el partit, a més dels reforços especials, seguiran passant per les parades habituals els autobusos de l’L8 i l’L33 en les seves freqüències i itineraris.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2023