Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça els seus serveis amb motiu del partit entre el RCD Mallorca i la UD Almería


17 de maig de 2024

Els autobusos reforçaran la línia 8 en les hores prèvies al partit i també es preveuen reforços a l’L8 i l’L33 fins a la plaça d’Espanya a la sortida

Els usuaris de Bicipalma poden acudir a l’estadi amb bicicleta i estacionar a la zona delimitada com a estació virtual, sense ancoratges ni limitació en el nombre de bicicletes

Palma, 17 de maig de 2024.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa el diumenge 19 de maig un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit que disputaran el RCD Mallorca i la Unión Deportiva Almería a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 19.00 hores.

L’EMT reforçarà les línies L8 i L33 per a atendre els usuaris que vagin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l’objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint els desplaçaments amb transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats.

Concretament, l’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, en les hores prèvies al partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de quinze minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. L’L8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat. El reforç especial de la línia 33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, apropant els veïns del Camp Redó, S’Escorxador i altres pel corredor de General Riera i traslladant els usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions. Aquests reforços se sumen als serveis habituals en aquella franja horària, després del partit.

Per la seva banda, la SMAP recorda els usuaris de Bicipalma que poden fer servir la nova estació virtual de Bicipalma, que es troba als voltants de l’Estadi Mallorca Son Moix. Aquesta estació permet als aficionats i espectadors del RCD Mallorca que siguin usuaris del servei de Bicipalma, acudir a l’estadi amb bicicleta.

 

 

Data darrera modificació: 17 de maig de 2024