Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça els seus serveis amb motiu del partit entre el RCD Mallorca i el Granada CF


15 de març de 2024

Quatre autobusos reforçaran la línia 8 en les hores prèvies al partit i també es preveuen reforços a l’L8 i l’L33 fins a la plaça d’Espanya a la sortida


Palma, 15 de març de 2024.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa aquest dissabte 16 de març un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit que disputaran el RCD Mallorca i el Granada Club de Futbol a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 14.00 hores.

L’EMT reforçarà les línies L8 i L33 per a atendre els usuaris que vagin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l’objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint els desplaçaments en transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats.

Concretament, l’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, en les hores prèvies al partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de dotze minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. L’L8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat. El reforç especial de la línia 33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, apropant els veïns del Camp Redó, S’Escorxador i altres pel corredor de General Riera i traslladant els usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions. Aquests reforços se sumen als serveis habituals de l’L8 i l’L33 en aquella franja horària, després del partit.

Data darrera modificació: 15 de març de 2024