Publicador de continguts


L’EMT aprova la constitució d’un borsí per a contractar 150 conductors nous


9 de maig de 2024

Palma, 09 de maig de 2024.- El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha avançat que el consell d’administració de l’EMT celebrat aquest dijous ha aprovat constituir una borsa de treball de 150 places de personal conductor amb el procediment de concurs de mèrits. Aquesta quantitat és la mínima imprescindible per a poder cobrir el nombre més gran possible de places de la convocatòria.
Deudero ha justificat aquesta decisió assenyalant que “l’objectiu és fer un concurs de mèrits àgil, ràpid i amb els mínims criteris imprescindibles perquè el màxim de conductors puguin treballar devers la segona quinzena del mes de juny, ja que el fi de l’EMT és garantir la prestació d’un servei públic suficient per a l’usuari”.
Tot i això, l’edil ha puntualitzat que “tots els conductors que finalment entrin podran rebre formació per a obtenir el títol de català. Els qui ja el tenguin estaran davant en el procés de selecció. L’objectiu és que no quedin places vacants per falta de candidats”.
El tinent de batle ha afegit, en relació amb la paritat del concurs, que “en la darrera convocatòria, en què s’havia elevat aquesta paritat fins a un 40%, no es varen poder cobrir totes les places perquè no hi va haver candidates suficients. Aquest concurs s’ha llançat amb el vistiplau i negociat amb els sindicats, ja que el que prioritza ara és cobrir com més aviat millor la falta de conductors”.

 

 

Data darrera modificació: 9 de maig de 2024